Üyelik Sözleşmesi

MADDE 1 – TARAFLAR
1.1 GÜMÜŞ ORMANI BİLİŞİM ORGANİZASYON DANIŞMANLIK LTD ŞTİ

Kordon V.D. Vergi Kimlik No: 4241191957 Alsancak Mah. Kıbrıs Şehitleri Cad. Aksoy Plaza No: 152 İç Kapı No: 120 Bağımsız Bölüm 208 Flow İzmir Pole Dance & Fitness Studio Konak / İZMİR (İşbu Sözleşme’de kısaca “FLOW İZMİR” olarak anılacaktır)

1.2. ÜYE

İşbu Sözleşme’ye taraf olma suretiyle FLOW İZMİR üyesi olma talebinde bulunan, TCKimlikNo TC Kimlik Numaralı, Üye Ad Soyad isimli ÜYE, işbu Sözleşme’yi onaylaması sırasında FLOW İZMİR tarafından kendisinden talep edilen her türlü bilgiyi eksiksiz ve doğru olarak FLOW İZMİR’e vermeyi kabul etmektedir. ÜYE, üyelik sırasında FLOW İZMİR’e bildirdiği bilgilerin doğruluğundan bizzat sorumludur.

ÜYE, işbu Sözleşme’ye onayı esnasında beyan etmiş olduğu e-posta adresinin FLOW İZMİR tarafından yapılacak her türlü bildirim için geçerli tebligat adresi sayılacağını, belirtilen e-posta adresine yapılacak her türlü bildirimin kanunen geçerli tebligatın doğuracağı bütün hukuki sonuçları, bu e-posta adresinin kullanımı ile ilgili her türlü yetkinin kendisine ait olduğunu, ilgili e-posta adresinin 3. kişiler tarafından kullanıldığı şüphesinin varlığı halinde bu durumu ve herhalde e-posta adresinde meydana gelecek değişiklikleri FLOW İZMİR’a derhal bildirmekle yükümlü olduğunu, aksi halde FLOW İZMİR’a herhangi bir sorumluluk izafe edilemeyeceğini, ilgili e-posta adresine gönderilecek ve ilgili e-posta adresinden gelecek her türlü bildirimin hukuki sonuç doğuracağını bildiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

MADDE 2 -ÜYELİĞE KABUL VE ÜYELİK ONAY ŞARTLARI

2.1-Üyeliğe kabul için aşağıda yer alan şartların gerçekleşmesi gerekmektedir. ÜYE, aşağıda yazılı şartların tümüne eksiksiz uygun olduğunu peşinen kabul etmiştir. İşbu şartları belirleyen, değiştiren, ilave talepte bulunan ve şartlar tam olarak yerine getirilse dahi üyeliğe kabul edip etmeme yetkisine haiz olan yetkili mercii münhasıran ve tek taraflı olarak FLOW İZMİR’dir.

i. Sabıka kaydı bulunmayan ve her hangi bir suç işlememiş TC vatandaşı ve Türkiye’de

yaşamak, çalışmak ve/veya Türkiye’ye turistik seyahat gerçekleştirmek için geçerli bir resmi belgesi olan yabancı uyruklu kişiler ÜYE olabilir. FLOW İZMİR’in bu hususa ilişkin adli sicil belgesi (sabıka kaydı) talep etme ve değerlendirme hakkı saklıdır.

ii. T.C. veya yabancı uyruklu tüzel kişiler FLOW İZMİR’e üye olabilir (oturma/çalışma izni gibi belgeler talep edilebilir).

iii. 18 yaşından küçük kişiler FLOW İZMİR’a üye olarak sadece yasal varislerinin ve/veya velilerinin yazılı izin dilekçesi ile kabul edilecektir. ÜYE’nin yaşı hakkında sonradan bilgi sahibi olunması halinde FLOW İZMİR, üyeliği derhal fesih hakkını haizdir.

iv. FLOW İZMİR ÜYE’den, bulaşıcı hastalıklar gibi toplumu veya diğer üyelerin sağlığını tehlikeye düşürebilecek bir hastalığının bulunmadığına dair sağlık raporu ya da tahlil sonucu talep edebilir. Söz konusu tahliller sonucunda bulaşıcı hastalık ve benzeri bir bulguya rastlanması halinde; FLOW İZMİR üyeliği yapacağı bir fesih bildirimi ile sona erdirme hakkını haizdir.

v. ÜYE, yukarıda yazılı hususlar doğrultusunda sunmuş olduğu belgelerin ve şifahi olarak beyan etmiş olduğu bilgilerin doğru olduğunu, stüdyo içerisindeki tüm kurallara ve Stüdyodan Faydalanma Kuralları’na uyacağını ve üyeliğe engel bir durumun bulunmadığını kabul, beyan ve taahhüt eder. FLOW İZMİR tarafından, üyeliğin onaylanması için gereken şartların üyelik süresince devam etmesi aranır. Üye tarafından beyan edilen bu bilgilerden herhangi birinin yalan veya yanlış olduğunun tespit edilmesi durumunda, FLOW İZMİR, sözleşmeyi tek taraflı fesih hakkına sahiptir.

2 . 2 – ÜYE, FLOW İZMİR üyeliğini online olarak FLOW İZMİR web sitesi, mobil uygulaması üzerinden veya direkt olarak yüzyüze başvuru gerçekleştirerek başlatabilecektir. İşbu üyelik nedeniyle yapılacak her türlü bildirim, Sözleşme’de aksi belirtilmediği takdirde, bildirimi yapan tarafa göre işbu maddede belirtilen FLOW İZMİR web sitesi üzerinden veya Sözleşme’nin kabulü sırasında ÜYE tarafından bildirilen e-posta adresine gönderilecek e-posta aracılığı ile veya elden teslim edilerek sağlanacaktır. Üyelik talebinde bulunan kişi FLOW İZMİR web sitesi, mobil uygulaması üzerinden veya direkt olarak stüdyoyu ziyareti sırasında üye olmak istediği sınıf veya sınıfları ve üyelik tipini seçecek ve gerekli adımları takip ederek, hesaplanan üyelik bedelini ödeyecektir.

2.3-Üyelik başvurusu kabul edilmeyen üye adayı, FLOW İZMİR’den herhangi bir tazminat talebinde bulunmayacağını şimdiden gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt eder.

2.4- İşbu Sözleşme’yi onaylayan ÜYE; bu Üyelik

Sözleşmesi’ni ve Stüdyodan Faydalanma Kurallarını kabul etmiş, bu kapsamda herhangi bir maddeye itirazı bulunmadığını ve her maddeyi ayrı ayrı kabul ettiğini bildirmiş ve tam mutabakata varmış kabul edilir.

MADDE 3- ÜYELİK TİPLERİ VE ÜYELİK BEDELİ

3.1. ÜYE’nin mevcut durumda seçebileceği üyelik tiplerini değiştirmek hususunda münhasıran yetkilidir. FLOW İZMİR tarafından ÜYE’ye aylık ödeme yapabileceği, 3 (üç) aylık peşin ödeme yapabileceği, Tek Derslik ödeme yapabileceği 3 (üç) tip üyelik sunulmuştur. FLOW İZMİR tarafından sunulan tüm üyelik tipleri belirsiz süreli sözleşme hükümlerine tabi olup; 6502 Sayılı kanun uyarınca ÜYE tarafından iptal talebinde bulunulmadığı sürece üyelik devam edecek ve Üyelik Sözleşmesi yürürlükte olacaktır.

i. Aylık Ödemeli Üyelik tipinde; Aylık Üyelik Bedeli, ÜYE tarafından işbu Sözleşme’de belirtilen şekilde üyelik iptali talep edilmediği sürece her ay düzenli olarak ÜYE’nin kayıt esnasında sisteme kaydettiği kredi kartından veya ÜYE’nin ödemesini yaptığı ayın son dersine kadar olan sürede elden tahsil edilir. Aylık Üyelik Bedeli’nde değişiklik meydana gelmesi halinde bu husus FLOW İZMİR’in belirleyeceği ve ÜYE’nin bilgi almasını mümkün kılan mecralar üzerinden ÜYE’ye bildirilecektir. ÜYE, 6502 Sayılı kanundan doğan cayma hakkının kullanılması hali dışında Kulübe Katılım Ücreti’nin hiçbir suretle kendisine iade edilmeyeceğini bildiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

ii. 3 (üç) Aylık Ödemeli Üyelik tipinde; üyelik esnasında 3 (üç) aylık kullanım bedelinin peşin ödenmesi ve 3 (üç) ay boyunca üyeliğin sürdürülmesinin taahhüt edilmesi şartıyla, FLOW İZMİR tarafından, ÜYE’ye indirim sağlanır ve bu indirimli tutar 3 (üç) aylık ve peşin olarak ÜYE’nin kredi kartından veya nakit olarak tahsil edilir. ÜYE tarafından işbu Sözleşme’de belirtildiği şekilde üyelik iptali talep edilmediği sürece 3 (üç) aylık dönem sonunda üyelik, belirsiz süreli üyeliğe dönüşecek ve yeni dönem için güncel aylık üyelik bedeli tahsil edilmeye devam edilecektir. Yeni dönem ve devam eden dönemlerde ÜYE’nin kredi kartından veya nakit olarak ödemesini gerçekleştirmiş olduğu son derse kadar tahsil edilecek aylık üyelik bedeli, FLOW İZMİR tarafından belirlenecek olup, ÜYE,

üyeliğin FLOW İZMİR tarafından belirlenecek aylık bedel ile devam ediyor olacağını bildiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

İii. Tek Derslik Ödeme tipinde ÜYE’den tek derslik ödeme nakit veya kredi kartı yolu ile tahsil edilir.

3.2 ÜYE tarafından seçilen üyelik tipine göre hesaplanan Üyelik Bedeli üyelik sırasında üyeye belirtilmiş olup ÜYE, kendisine bildirilen işbu bedeli, varsa Katılım Bedeli’ni, varsa Hizmet Bedeli’ni, varsa ödeme esnasında tercih edilen kredi kartı tipi ve taksit sayısına göre Taksit Komisyon Bedeli’ni ve FLOW İZMİR’in sunmuş olduğu ücretli hizmetlere ilişkin bedelleri ödemek zorundadır.

3.3. ÜYE, işbu Sözleşme uyarınca doğacak tüm bedelleri yalnızca Nakit ve Kredi kartı ile ödeyeceğini bilmektedir. ÜYE; ödeme esnasında FLOW İZMİR sistemlerinin kabul etmediği kredi kartı ile işlem yapamayacağını bildiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

3.4. Üyelik tipleri, üyenin ödeyeceği Üyelik Bedeli, Kulübe Katılım Ücreti ve ücrete tabi hizmet bedelleri FLOW İZMİR tarafından belirlenir. FLOW İZMİR işbu üyelik tiplerini ve

üyenin ödeyeceği Üyelik Bedeli’ni önceden bir bildirim yapmasına gerek olmaksızın her zaman değiştirebilir. FLOW İZMİR, Kredi Kartı ve Taksit Komisyon Bedeli’ni ve ücrete tabi hizmet bedellerini öncesinde bildirim yapmasına gerek olmaksızın her zaman değiştirebilir. ÜYE, üyelik tipleri ile ücret ve bedellerde değişiklik olabileceğini ve bu hususu bildiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

3.5. FLOW İZMİR, üyelik ücretleri ve diğer ücretli hizmetlerle ilgili faturalamaları kısım kısım ve dilediği tarihte yapabilir.

3.6. ÜYE, işbu sözleşme ile, üye olunan spor salonundaki tüm alan ve hizmetler dikkate alınmaksızın, yalnızca spor alanındaki aletlerin belirli bir süre kullanılması hakkına sahip olduğunu, FLOW İZMİR’in, ÜYE’ye bunun dışında herhangi bir yükümlülüğü olmadığını, FLOW İZMİR tarafından sunulan diğer tüm hizmetlerin ücretli olarak verileceğini bildiğini kabul, beyan ve taahhüt etmiştir.

FLOW İZMİR’in işbu maddede belirtilen ücrete tabi hizmetlere yenilerini ekleme, mevcut olanları değiştirme veya tamamen kaldırma hakkı saklı olup, bu tür değişiklikler FLOW İZMİR’in belirleyeceği ve ÜYE’nin bilgi almasını mümkün kılan mecralar üzerinden ÜYE’ye bildirilecektir. İşbu madde hiçbir suretle FLOW İZMİR tarafından ücretli hizmetlerin ÜYE’ye sunulmak zorunda olduğu şeklinde yorumlanamaz. Ücrete tabi hizmetler, üye olunan sınıfa ve üyelik tipine göre farklılık gösterebilir ya da hiç bulunmayabilir.

MADDE 4- TARAFLARIN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ

4.1 FLOW İZMİR’in Hak ve Yükümlülükleri

i. FLOW İZMİR, sözleşmeden kaynaklanan bir zorunluluğu olmasa dahi, eğitmen aracılığı ile verilecek ücretli ya da ücretsiz grup derslerinin eğitmenlerini, ders saatlerini ve ücrete tabi tüm hizmetlerin saatlerini belirler. Bu hususlardaki değişiklikler FLOW İZMİR tarafından FLOW İZMİR’ın belirleyeceği ve ÜYE’nin bilgi almasını mümkün kılan mecralar üzerinden bildirilecek olup, ÜYE tarafından bu değişikliklerden haberdar olunmaması hususunda FLOW İZMİR’ın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

ii. FLOW İZMİR; gerekli gördüğü takdirde ÜYE’ye herhangi bir ad altında bir ödeme yapmak zorunda kalmaksızın, stüdyo içerisinde tadilat veya tamirat yapabilir. Bu süreçte stüdyonun tamamen kapalı / hizmet dışı kalması halinde üyelik süresi kulübün kapalı kaldığı süre kadar uzatılır.

iii. FLOW İZMİR; tesis içinde aktiviteler düzenleyebilir, bu aktiviteler kapsamında turnuva, organizasyon, tanıtım, toplantı gibi faaliyetlerde bulunabilir, tesisin bir kısmını veya tümünü 3. kişilere kiralayıp kullandırabilir.

iv. FLOW İZMİR bünyesinde kullanılacak tüm ekipmanların çeşidi, modeli, adedi ve eğitmen sayısı ile yeterliliği FLOW İZMİR’ın takdirindedir. ÜYE, ekipman sayısı yetersizliği, ekipman arızası, havalandırma ve iklimlendirme koşulları yetersizliği, soyunma odası dolap sayısı yeterslizliği, soyunma odası duş/wc sayısı yetersizliği, eğitmen sayısı yetersizliği, ders sayısı yetersizliği sebepleri ile üyelik iptal ve/veya ücret iadesi ya da ücret ödememe talebinde bulunamaz.

v. FLOW İZMİR; her türlü üyelik talebini hiçbir gerekçe göstermeksizin tek taraflı olarak (daha önceden FLOW İZMİR üyesi olup olmadığına bakılmaksızın) reddetme ve/veya yapacağı fesih bildirimi ile üyenin üyelik sözleşmesini feshetme hakkına sahiptir.

vi. FLOW İZMİR, iklim koşullarındaki ani değişiklikler, yangın, sel, deprem, savaş, olağanüstü hal, büyük toplumsal hareketler, terör, askeri,sivil darbe ya da darbe kalkışması, hükümetin, resmi kurumların, belediyenin ya da mülk sahibinin müdahalesi, kendi kontrolü dışında gelişen elverişsizlik koşulları ve diğer mücbir sebeplerin varlığı halinde kulübün açılış kapanış saatlerini değiştirme ve mücbir sebep ile etkileri ortadan kalkana kadar FLOW İZMİR‘i geçici, süresiz ya da sürekli olarak kullanıma kapatma hakkına sahiptir. ÜYE, işbu ve benzeri mücbir sebepler ile üye olunan stüdyonun açılış kapanış saatlerinin değiştirilmesi ve/veya geçici, süresiz ya da sürekli olarak kullanıma kapatılmasını gerekçe göstererek, FLOW İZMİR’in kusurlu olup olmadığı dikkate alınmaksızın, üyelik iptal ve/veya ücret iadesi ya da ücret ödememe talebinde bulunamaz.

vii. FLOW İZMİR; yılbaşı, bayram ve resmi tatil günlerinde stüdyonun açılış kapanış saatlerinde tek taraflı olarak değişiklikler, kısaltmalar yapabilir ya da stüdyoyu hizmete kapatabilir. Stüdyonun resmi tatil sebebi ile kapalı olduğu süreler, ÜYE’nin üyelik süresine eklenmez.

4.2. Üyenin Hak ve Yükümlülükleri:

ÜYE, aşağıda belirtilen hak ve yükümlülükler hususunda bilgi sahibi olduğunu, tüm bu hususları peşinen kabul ettiğini beyan ve taahhüt eder;

i. ÜYE, FLOW İZMİR bünyesinde yer alan birim ve hizmetlerden; FLOW İZMİR tarafından

belirlenen tüm kurallara ve şartlara uygun davranmak koşulu ile FLOW İZMİR tarafından belirlenecek saatler içinde faydalanabilecektir. FLOW İZMİR tarafından belirtilmedikçe stüdyonun bulunduğu AKSOY PLAZA İŞ MERKEZİ tarafından belirlenen çalışma saatleri FLOW İZMİR’in çalışma saatleri olup; ÜYE bu çalışma saatlerine riayet edecektir.

ii. Birim ve verilen hizmetler üye olunan sınıf veya üyelik tipine göre farklılık gösterebilir. ÜYE, seçmiş olduğu sınıf veya üyelik tipinin verdiği hizmet ve imkanlar kapsamında stüdyodan faydalanabilecek, dahil olduğu işletmenin açılış kapanış saatlerine uyacak, belirlenen saatlerin değişmesi halinde bu değişikliklere karşı herhangi bir itirazda bulunmayacaktır.

ii. Üyelik süresince meydana gelebilecek herhangi bir fiziksel ve ruhsal zarar, kayıp, yaralanma, sakatlanma ve sair sağlık problemlerinden ve bunların sonuçlarından ötürü FLOW İZMİR’in cezai ve hukuki sorumluluğu bulunmamaktadır. ÜYE; bu hususta FLOW İZMİR ve/veya çalışanlarından ne ad altında olursa olsun herhangi bir talepte bulunmayacaktır.

iii. ÜYE; üyelik için gerekli olan her türlü belgeyi eksiksiz ve doğru bir şekilde temin edecek, üyelik onayı için ve/veya üyeliğin devamı sırasında FLOW İZMİR tarafından talep edilecek her türlü bilgi, belge, rapor vb. hususları derhal temin ederek FLOW İZMİR’e ibraz edecektir.

iv.ÜYE, üyeliğin başlaması için gerekli tüm bedelleri, Üyelik Bedeli’ni, Taksit Komisyon Bedeli’ni ve ücrete tabi hizmetlerin ücretlerini süresinde ödemekle yükümlüdür.

v. ÜYE; kullanmakta olduğu stüdyonun ve stüdyonun içinde yer aldığı iş merkezinin şartlarına, kurallarına, yönetmeliklerine uygun davranacak, gerek iş merkezi içinde, gerekse stüdyo içerisinde taşkın hareketlerde bulunmayacak, çevreye ve üçüncü şahıslara ve iş  merkezi içerisinde yer alan diğer işletme ve şahıslara zarar vermeyecektir. Aksi durumda maddi, manevi tüm sorumluluk ve zararları tazmin yükü ÜYE’ye ait olup; bu durumda FLOW İZMİR’in üyeliği derhal feshetme hakkı saklıdır.

vi. ÜYE; kendisine verilen stüdyoya giriş kodunu, mobil uygulama üzerinden oluşturulan qr kodu (şifre), veya kendisine sunulan diğer özel ekipmanları muhafaza edecek ve başkalarına herhangi bir amaçla kullandırmayacaktır. Aksi bir davranışın tespiti halinde FLOW İZMİR’in üyeliği derhal feshetme hakkı saklı olup, ÜYE’nin kredi kartından veya nakit olarak 6 (altı) aylık güncel aylık üyelik bedeli tutarında cezai şart

bedeli tahsil edilir. ÜYE, bu bedelin tahsilatı sonrasında FLOW İZMİR’in, kendisine bu bedel karşılığında üyelik süresi ya da herhangi bir ad altında kulüp kullanım hakkı vermeyeceğini bildiğini, kabul, beyan ve taahhüt eder. FLOW İZMİR, işbu nedenle üyeliği feshetme ve bununla birlikte cezai şart bedeli tahsil etme veya yalnızca üyeliği feshetme veya yalnızca cezai şart bedeli tahsil etme ve bununla birlikte üyeliği devam ettirme haklarına ayrı ayrı sahiptir. İşbu nedenle üyeliğin iptal edilmesi durumunda ÜYE, işbu maddede belirtilen her türlü şifre ve ekipmanı FLOW İZMİR’e aynen iade edecektir.

vii. ÜYE; FLOW İZMİR bünyesindeki tüm ekipmanları kurallara uygun olarak kullanacaktır. Ekipmanların kusurlu kullanımından doğan her türlü hukuki ve/cezai sorumluluk ÜYE’ye ait olup; ÜYE, herhangi bir kusurlu kullanım nedeniyle FLOW İZMİR’e, çalışanlarına veya diğer üyelere ve 3. kişilere herhangi bir zarar vermesi halinde bu zararları tazmin etmekle yükümlüdür.

viii.ÜYE, soyunma odalarında ve FLOW İZMİR tarafından özel kullanım alanlarında kamera bulundurulamayacak olması nedeniyle, özel eşyalarının saklanmasından ve muhafazasından bizzat sorumludur. ÜYE, soyunma odasındaki dolabını kilitlemek, varsa elektronik kilitli dolap şifrelerini gizlice girmek ve şifrelerini kimseye söylememek, dolaplarını kilitli tutmak, varsa üyelik kartlarını kimse ile paylaşmamak, cüzdan, cep telefonu, kağıt ve madeni para, kredi kartı, banka kartı, her türlü bono, tahvil, hisse senedi, çek yaprağı, senet , değerli taş, ziynet eşyası vb. değerli eşyalarını spor esnasında yanında bulundurmakla mükelleftir. ÜYE’nin bu alanlarda oluşabilecek kayıp ve zararlarından, dolap kapaklarının belirlenemeyen kişi(ler) tarafından kırılması ve/veya zorla açılması sonrası yaşanabilecek hırsızlık olayları dahil olmak üzere, FLOW İZMİR, kusuru aranmaksızın, sorumlu tutulamaz.

ix. FLOW İZMİR ve kulüp personelinin ÜYE’nin yanında gelen çocuğu gözetleme ve kontrol etme gibi bir yükümlülüğü bulunmamaktadır.

x. ÜYE, üyeliğini veya üyelikten doğan kullanım da dahil olmak üzere herhangi bir hakkını yakınlık derecesine bakılmaksızın 3. kişilere devredemez. FLOW İZMİR, aynı soyadı taşıyan 1. derece akrabalara olsa dahi, herhangi bir sebep göstermeksizin üyeliği devretmeme hakkına sahiptir.

xi. FLOW İZMİR, özel ders hizmeti vermez. FLOW İZMİR, eğitmenler ile hizmet / alan sağlama anlaşmaları yapmakta ve bu anlaşmalar ile eğitmenlere, kendi üyelerine ya da işbu sözleşmenin tarafı olan ÜYE’ye FLOW İZMİR tarafından belirlenen bir ücret ve ödeme şekli ile özel ders hizmeti verme imkanı sağlar. ÜYE, Stüdyoda hizmet veren eğitmenlerden (“Bağımsız Eğitmen”) alacağı özel derslere ilişkin ücretleri FLOW İZMİR’e ödeyeceğini, Bağımsız Eğitmen tarafından verilen özel derslere ilişkin FLOW İZMİR’in herhangi bir sorumluluğu olmadığını, bu husustaki her türlü ayıplı hizmet, ücret iadesi ve bunlarla sınırlı olmaksızın tüketici mevzuatından ve sair mevzuattan doğan her türlü iddia ve taleplerin tek muhatabının Bağımsız Eğitmen olduğunu ve bu nedenlerle FLOW İZMİR’in sorumluluğuna gidilemeyeceğini bildiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

xii. ÜYE, kendisinin veya misafirlerinin kendi kusurları, dikkatsizlikleri veya ihmalleri ile tesiste veya tesise ait aletler üzerinde meydana getirecekleri tüm hasar ve zararları tazmin etmekle mükelleftir.

xiii. Üyelik süresi, üyelik tipine göre FLOW İZMİR tarafından üyeye bildirilecek gün itibariyle başlamaktadır. FLOW İZMİR, ÜYE’ye, FLOW İZMİR web sitesinde ya da FLOW İZMİR mobil uygulamasında, üyelik başlangıcı için ileriki bir tarih seçebilme opsiyonunu verebilir ya da bu opsiyonu iptal edebilir. Üyelik başlangıcı için seçilen ileriki tarih, 30 (otuz) günden fazla olamaz. Sınıf açılmadan önce (ön satış döneminde) satın alınan üyelikler, sınıfın açılış tarihinde kendiliğinden başlar. FLOW İZMİR, sınıf açılışını FLOW İZMİR web sitesinde, mobil uygulamasında ve/veya GYMSTOP sosyal medya hesaplarında ve/veya ÜYE’nin e-posta adresine göndereceği bildirim ile ve/veya ÜYE’nin cep telefonuna göndereceği sms vb. bildirim ile duyurabilir.

xiv. ÜYE, FLOW İZMİR sınırları içinde, kavga edemez, kaba-argo konuşamaz, şiddet uygulayamaz, dolaylı dahi olsa şiddet içerikli her hangi bir eylemin içinde olamaz. Böyle bir davranışta bulunan ÜYE’nin üyeliği, haklı/haksız bakılmaksızın iptal edilmekte, üyelik ücreti iade edilmemektedir. Hali hazırda borcu bulunan ve üyeliği GYMSTOP tarafından iptal edilmiş olan ÜYE, borcunu ödemekle yükümlüdür. Üyeliği bu madde sebebiyle sonlandırılan ÜYE, üyeliğini bir başkasına devredemez.

MADDE-5 ÜYELİĞİN DONDURULMASI

5.1- Üyelik Dondurma işlemi hangi paket, üyelik tipi ve sınıfa kayıtlı üye olunursa olunsun yapılmamaktadır. FLOW İZMİR, üyelik dondurma talebinde bulunan üyelerinin taleplerini hiçbir şart ve koşulda kabul etmeme hakkına sahiptir.

5.2- Üyelik Dondurma taleplerinin, raporlu ya da raporsuz sağlık ile ilgili sebepler ve askerlik hizmeti gibi zorunlu sebepler de dahil olmak üzere hiç bir şart ya da koşulda, GYMSTOP tarafından kabulü ve işleme alınması mümkün değildir.

MADDE 6- SÖZLEŞMENİN SÜRESİ VE ÜYELİĞİN İPTALİ

İşbu belirsiz süreli üyelik sözleşmesi ÜYE tarafından FLOW İZMİR web sitesi, mobil uygulaması veya direkt olarak yüzyüze görüşme üzerinden üyelik başvuru işlemlerinin tamamlanmasıyla yürürlüğe girecek olup; niteliği gereği Taraflar’dan biri tarafından feshedilmediği sürece yürürlükte kalacaktır.

6.1. ÜYE TARAFINDAN

6.1.1. ÜYE, sebep belirtmeksizin kendi isteği ile üyeliğini sona erdirebilecek olup, üyeliğini iptal ettirmek isteyen ÜYE, üyelik iptal talebini bizzat FLOW İZMİR’e iletecektir. Hali hazırda borçlu olan ÜYE, borcunun tamamını ödeyene kadar üyelik iptal talebinde bulunamaz. Üyelik iptali ve üyelik iadesi aynı kavramlar değildir. İptal edilen üyelik için, iptalden kaynaklanan bir iade hakkı bulunmamaktadır.

Ücret İadesi ile İlgili Hususlar ve İade Edilecek Bedelin Hesaplanması

i. Ön satıştaki, açık olmayan sınıflar için, ÜYE, ön satış süresi sona erene kadar, üyelik iptali ve ücret iadesi talebinde bulunabilir. Ön satıştaki kulüpler için talep edilen üyelik iade bedelleri, her hangi bir kesinti yapılmaksızın, sınıfın açılış tarihinden 7 (yedi) gün sonra ÜYE’ye iade edilecektir. Sınıf açılışının ÜYE tarafından beklenmemesi, beklenmek istenmemesi durumunda, ön satıştaki sınıflar için talep edilen üyelik iade bedelleri, talebin FLOW İZMİR’e ulaşmasından 15 (onbeş) gün sonra, FLOW İZMİR’e ödenen tüm bedel üzerinden %25

(yirmbeş) oranında Üyelik İptal ve İade Bedeli kesintisi yapıldıktan sonra ÜYE’ye iade edilecektir.

ii. Satıştaki, açık sınıflar için, ÜYE, üyelik kayıt tarihinden itibaren 14 (on dört) gün içinde sözleşmeden cayma ve üyeliğini iptal ettirme ve ücret iadesi talep etme hakkını haizdir. Bu durumda da söz konusu üyelik ücreti 30 (otuz) gün içerisinde, yalnızca kullandığı süre kadar kesinti yapılarak, kalan bedel ÜYE’ye iade edilecektir.

“Cayma hakkı süresi sona ermeden önce, tüketicinin onayı ile ifasına başlanan hizmetlere ilişkin sözleşmeler” kapsamında değerlendirileceğinden, ilgili kulübe giriş yapması ile birlikte ALICI cayma hakkını kullanamayacaktır.

iii. Yukarıdaki maddeler dışında üyelik iptali ve/veya ücret iadesi yapılmayacaktır. FLOW İZMİR’in kendi inisiyatifini kullanarak iptal ve iadeye uygun göreceği taleplerde, ücret iadesi konusu ne olursa olsun, söz konusu iade edilecek miktardan, üyeliğin kullanılan kısmının bedeline ek olarak, ayrıca, üyelik bedeli, katılım bedeli, taksit komisyon bedeli ve varsa üyelik ile ilgili tüm diğer bedellerin toplamı üzerinden %25 (yüzde yirmibeş) oranında da Üyelik İptal ve İade Bedeli kesilir. Üyeliğin kullanılan süresi ve üyelik iptal ve iade bedeli kesildikten sonra kalan meblağ, 0 (sıfır) TL veya daha azsa, üyeye herhangi bir ödeme yapılmaz. Üyelik süresi hesaplanırken, dondurulan süreler, üyeliğe ek, hediye olarak verilen ve müşteri referansı ile hediye edilen süreler de dahil olmak üzere tüm ekstra süreler, dikkate alınmayacaktır. FLOW İZMİR, ÜYE’ye ücret iadesini, ÜYE’nin üyelik işlemleri sırasında bildirdiği kredi kartına veya FLOW İZMİR’in istisnai durumlarda kabul edebileceği, ÜYE’nin bildireceği ve kendisine ait olan bir banka hesabına 9 eşit taksitte ödeyecektir. İadeye ilişkin tüm masraflar ÜYE’ye aittir. ÜYE, her ne sebeple olursa olsun, kendisine peşin, tek seferde veya nakit ödeme yapılmayacağını peşinen kabul etmiştir. FLOW İZMİR’ın bazı durumlarda inisiyatif alarak peşin ve tek seferde ödeme yapacağı üyelik iadelerinde Üyelik İptal ve İade Bedeli kesinti oranı; üyelik bedeli, katılım bedeli, taksit komisyon bedeli ve varsa üyelik ile ilgili tüm diğer bedellerin toplamı üzerinden %40 (yüzde kırk) olacaktır.

iv. 14 (on dört) günlük cayma süresi dolmaksızın hizmetin ifasına başlanması durumu 29188 sayılı Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nin 15.1.h. Bendi uyarınca “Cayma Hakkının İstisnası” niteliği taşıdığından, 14 (on dört) günlük cayma süresi dolmaksızın hizmetin ifasına başlanması ve ÜYE’nin kulübe giriş yapması halinde bu durum 29188 sayılı Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nin 15.1.h. Bendi uyarınca yapılacak taleplerin FLOW İZMİR tarafından kabul edilemeyeceğini bildiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.


6.1.1. GYMSTOP herhangi bir sebep göstermeksizin işbu Üyelik Sözleşmesi’ni feshetmek ve üyeliği iptal etmek hakkına sahiptir.

6.1.2. Üyelik Bedeli Ve Diğer Bedellerin Kısmen Veya Tamamen Ödenmemesi

i. Aylık, 3 (üç) aylık üyelik ücretinin veya diğer bedellerin FLOW İZMİR’den kaynaklanmayan herhangi bir nedenle tahsil edilememesi halinde sistem üzerinden üyelik kısıtlanır ve ÜYE, Kısıtlı Üye durumuna düşer. FLOW İZMİR tarafından yapılan tüm bildirim ve işlemlere rağmen üyelik bedeli ve/veya diğer bedellerin tahsil edilememesi halinde üyelik sistem üzerinden kendiliğinden askıya alınır.

ii. İşbu maddede belirtilen Kısıtlı Üye, üyeliğin askıya alınması hallerinde FLOW İZMİR tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden yaralanamayacak olup; FLOW İZMİR tarafından süresinde tahsil edilemeyen tüm bedellerin, gecikme faizleri ile birlikte, ÜYE tarafından ödenmesi halinde üyelik tekrar aktif hale gelir. FLOW İZMİR’in ilgili bedellerin tahsili için dava açmak ve/veya icra takibi başlatmak hakkı saklıdır. Kısıtlı Üyelik boyunca geçen süre ÜYE tarafından üyelik iptali talebinde bulunulmadıkça ücretlendirilmeye devam edilir. FLOW İZMİR, ücretlendirmeyi sistemi üzerinde otomatik olarak yapmakta ve dilerse faturalamayı ödeme alındığı tarihte yapabilmektedir. Dolayısıyla işbu sözleşme hükümlerince üyeliği ve ücretlendirmesi devam eden ÜYE, faturası kesilmediği için üyelik ücretinin ödemesini yapmama veya işbu sözleşmeden kaynaklanan faturalanmamış borçlarını inkar etme yoluna gidemez. ÜYE tarafından işbu Sözleşme’de belirtilen ücretlerin ödenmemesi halinde, FLOW İZMİR’ın Üyelik Sözleşmesi’ni fesih hakkının yanı sıra tüm talep ve yasal hakları saklıdır. ÜYE, borçları nedeniyle yasal yollara başvurulması durumunda, FLOW İZMİR tarafından bakiye borçları ile birlikte faiz, avukatlık/vekalet ücreti, harç ve masrafların tahsili yoluna gidebileceğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

iii. ÜYE, ödemesini vadesinde yapmadığı ve ödeme vadesi geçmiş olan tüm ödemeleri için, FLOW İZMİR’e ayrıca, aylık %3+ KDV gecikme faizi ödeyecektir.

MADDE 7-ÇEŞİTLİ VE SON HÜKÜMLER

7.1- FLOW İZMİR’ın veya üye olunan kulübün çalışma imkanlarını kısmen veya tamamen, geçici veya daimi olarak durduracak şekilde meydana gelen doğal afetler, harp, yangın, hükümet tarafından alınmış kararlar ve FLOW İZMİR’ın kontrolü haricinde ortaya çıkan, öngörülemeyen haller mücbir sebep sayılır. Bu gibi durumlar karşısında FLOW İZMİR sorumlu olmaz. Mücbir sebebin ortaya çıkışı mümkün olan en kısa zamanda FLOW İZMİR’ın belirleyeceği ve ÜYE’nin bilgi almasını mümkün kılan mecralar üzerinden bildirilir. Yukarıda belirtilen mücbir sebepler dolayısıyla kulübün belirli süreli veya süresiz olarak kapatılması zorunluluğu vukuu bulursa, FLOW İZMİR, ÜYE’nin üyelik bitiş tarihini mücbir sebep süresi kadar ya da süresiz olarak öteleyebilir. Mücbir sebepler dolayısıyla ÜYE, FLOW İZMİR’den üyelik ücretinin tazmini talebinde bulunamaz. Mücbir sebeplerin sona ermesi durumunda, sözleşme feshedilmemişse mücbir sebeplerin etkilerine göre, sözleşmeye hangi şartlarla devam edileceğine FLOW İZMİR karar verir.

7.2- ÜYE, çıkabilecek her türlü anlaşmazlık halinde (ödemelere ilişkin uyuşmazlıklar dahil); FLOW İZMİR’in defterlerinin ve her türlü kayıtlarının (bilgisayar kayıtlarının, mikrofilm ve mikrofiş gibi belgeler de dahil) geçerli ve münhasır delil teşkil edeceğini ve bu hükmün bir delil sözleşmesi niteliğinde olacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

7.3- Üye e-posta adres değişikliğini FLOW İZMİR’e bildirmediği takdirde, bildirmiş olduğu adrese yapılacak bildirimlerin geçerli olacağını ve kendisine tebligatın yapılmış sayılacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

7.4- ÜYE, işbu Sözleşme’den doğan yükümlülüklerini, hak ve alacaklarını, gerçek veya tüzel üçüncü bir şahsa devir ve temlik edemez, bir başka gerçek veya tüzel üçüncü bir şahsı herhangi bir sebeple, bu Sözleşmede ve dolayısıyla ilgili yasal hükümlerde kayıtlı sorumluluklarına, hak ve alacaklarına ortak edemez. FLOW İZMİR ise sözleşmedeki hak ve yükümlülükleri ile işletmesini veya hisselerini herhangi bir bildirim yapmaksızın dilediği gerçek veya tüzel kişilere tek taraflı olarak devredebilir.

7.5- ÜYE, işbu sözleşme ile sağlık durumunun iyi olduğunu, aktif ve pasif egzersizlere katılmasına engel bir özrünün, sakatlık veya rahatsızlığının bulunmadığını, spor esnasında ya da sonrasında oluşabilecek her türde ve seviyede sakatlık, hastalık rahatsızlık ve acil sağlık müdahalesi gerektirecek durumunun FLOW İZMİR’in sorumluluğu dışında ve yalnızca ÜYE’nin kendi sorumluluğunda olduğunu bildiğini kabul, beyan ve taahhüt etmiştir. FLOW İZMİR bu beyanı esas almış ve ayrıca bir inceleme yapmaksızın ÜYE’yi üyeliğe kabul etmiştir. Bu nedenle FLOW İZMİR, ÜYE’nin beyanının yanlış, eksik veya yanıltıcı olarak verilmiş olmasından doğabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz.

7.6- Herhangi bir madde ve hükmünün geçersiz veya tatbiki kabil olmaması halinde diğer madde ve hükümler tam kapsamlı olarak geçerli olmaya devam edecektir. FLOW İZMİR bu gibi geçersiz veya tatbiki kabil olmayan madde ve hükümlerin yerine aynı amaca uygun diğer madde ve hükümler konulması için gerekli düzenlemeleri yapabilir.

7.7- Sözleşmeden doğacak uyuşmazlıklar Türkiye Cumhuriyeti Kanunları ve sair mevzuata tabidir. İşbu sözleşmeden kaynaklanacak uyuşmazlıkların çözümünde İstanbul Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili tayin edilmiştir.

7.8- ÜYE, işbu Üyelik Sözleşmesi’nden doğan uyuşmazlık konusundaki başvurularını tüketici mahkemesine veya tüketici hakem heyetine yapabilecektir.



Son Gönderiler

Adres

Alsancak Mah. Kıbrıs Şehitleri Cad. Aksoy Plaza No: 152 İç Kapı No: 208
Yol Tarifi Alın

Telefon

05367713917

Çalışma Saatleri

Pazartesi - Cuma
12:00-21:30
Cumartesi
11:00-16:00

E-Posta

Vkno: 4241191957
Kordon Vergi Dairesi

Yabancı kalmayın, bize ulaşın!

İletiniz en kısa sürede değerlendirilerek tarafınıza dönüş sağlanacaktır. İlginiz için Flow İzmir ekibi olarak teşekkür ederiz.

Mesajınız başarıyla gönderildi. Teşekkür Ederiz!
Lütfen e-posta adresinizi ve mesajınızı doğru ve yazınız