İptal ve İade Politikası

İPTAL VE İADE POLİTİKASI


1. ÜYE TARAFINDAN

– 1. ÜYE, sözleşme tarihinden itibaren 14 gün içinde üyeliğini iptal ve iadesini isteyebilir. Bu durumda üyeden paket ücretinin %10’luk kısmı kesilerek geri kalan tutar 30 gün içerisinde üyeye iade edilir. Sözleşme tarihinden itibaren 14 günü geçmiş paketlerin iadesi ve iptali yapılmamaktadır.  

 

2. FLOW İZMİR TARAFINDAN

– 1. FLOW İZMİR herhangi bir sebep göstermeksizin, önceden bildirimde bulunmak ve işbu Sözleşme ve Abonelik Sözleşmesi Taahhütname Eki’ne göre hesaplanacak bakiye döneme ilişkin Üyelik Bedelini Üye’ye iade etmek suretiyle işbu Abonelik Sözleşmesi’ni feshetmek ve üyeliği iptal etmek hakkına sahiptir.

– 2. Üyelik Bedeli Ve Diğer Bedellerin Kısmen Veya Tamamen Ödenmemesi 1. ÜYE’nin Sözleşme kapsamında ödemekle mükellef olduğu bedellerin FLOW İZMİR’dan kaynaklanmayan herhangi bir nedenle tahsil edilememesi halinde sistem üzerinden üyelik kısıtlanır ve ÜYE, kısıtlı üye (“Kısıtlı Üye”) durumuna düşer. FLOW İZMİR tarafından yapılan tüm bildirim ve işlemlere rağmen üyelik bedeli ve/veya diğer bedellerin tahsil edilememesi halinde üyelik sistem üzerinden kendiliğinden askıya alınır.

3. İşbu maddede belirtilen Kısıtlı Üye, üyeliğin askıya alınması hallerinde FLOW İZMİR tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden yaralanamayacak olup; FLOW İZMİR tarafından süresinde tahsil edilemeyen tüm bedellerin ÜYE tarafından ödenmesi halinde üyelik tekrar aktif hale gelecektir. ÜYE, Kısıtlı Üye durumunda olduğu zaman zarfında ÜYE tarafından üyelik iptali talebinde bulunulmadıkça ücretlendirilmeye devam edilir. ÜYE tarafından işbu Sözleşme’de belirtilen ücretlerin ödenmemesi halinde, FLOW İZMİR Abonelik Sözleşmesi’ni fesih hakkının yanı sıra ilgili bedellerin tahsili için dava açmak ve/veya icra takibi başlatmak dâhil her türlü yasal hakkı saklıdır.

 

İşbu belirsiz süreli abonelik sözleşmesi ÜYE tarafından FLOW İZMİR web sitesi üzerinden üyelik başvuru işlemlerinin tamamlanmasıyla yürürlüğe girecek ve niteliği gereği taraflar’dan biri tarafından feshedilmediği sürece üyelik paketi süresi bitene kadar yürürlükte kalacaktır.

ÜYE, abonelik devir talebinde bulunabilir, bu durumda paket ücretinin %10’luk tutarını FLOW İZMİR yönetimine ödenmesi gerekmektedir. Devir olacak kişinin bilgileri ve paket tutarının %10’luk tutarı FLOW İZMİR yönetimine bildirildiği takdirde devir şlemi tamamlanacak ve paketin devir edildiği kişi yeni sözleşme muhattabı sayılacaktır. Sözleşme de yer alan tüm maddeleri kabul ve taahhüt etmiş sayılacaktır.


Son Gönderiler

Adres

Alsancak Mah. Kıbrıs Şehitleri Cad. Aksoy Plaza No: 152 İç Kapı No: 208
Yol Tarifi Alın

Telefon

05367713917

Çalışma Saatleri

Pazartesi - Cuma
12:00-21:30
Cumartesi
11:00-16:00

E-Posta

Vkno: 4241191957
Kordon Vergi Dairesi

Yabancı kalmayın, bize ulaşın!

İletiniz en kısa sürede değerlendirilerek tarafınıza dönüş sağlanacaktır. İlginiz için Flow İzmir ekibi olarak teşekkür ederiz.

Mesajınız başarıyla gönderildi. Teşekkür Ederiz!
Lütfen e-posta adresinizi ve mesajınızı doğru ve yazınız